Cum deschid un cont?

Procedura deschidere cont

Este simplu sa devii investitor prin ktrade ! Urmeaza cei opt pasi simpli prezentati mai jos si vei putea cumpara si vinde actiuni de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la un calculator si la internet ! Suma minima de deschidere a unui cont este de numai 1.000 lei.

FORMULAR ONLINE
1. Completeaza formularul de deschidere de cont. Acesta se gaseste in sectiunea Deschidere Cont din meniul principal.

INFORMATII IMPORTANTE
2. Citeste prezentarea Intercapital Invest si informatiile importante pentru investitori.

FORMULARE TIPARITE
3. Descarca formularele necesare pentru deschiderea contului si consimtamant pentru deschidere cont la distanta. Tipareste doua exemplare din contract si cate un exemplar din cererea de deschidere de cont, declaratia de conformare fiscala PF sau PJ (dupa caz) si din consimtamantul pentru deschiderea contului, completeaza-le cu atentie si semneaza-le. Atentie ! Contractul se semneaza si pe ultima pagina.

DOCUMENTATIE
4. Pe langa formularele completate mai avem nevoie de urmatoarele documente:

Persoane fizice
- o copie a actului de identitate datata si semnata de catre titular, specificandu-se si mentiunea "Conform cu originalul";
- informatii privind contul bancar: extras de cont bancar in original nu mai vechi de 30 de zile, semnat de banca emitenta (de la orice banca, in limba romana);
- document de evidenta a locului de rezidenta in copie datata si semnata de catre titular, specificandu-se si mentiunea "Conform cu originalul" (ex: factura de utilitati, permis de conducere etc.).

Persoane juridice
- copie conform cu originalul dupa actul constitutiv actualizat al firmei datata, semnata si stampilata pe toate paginile;
- copie conform cu originalul dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului datata, semnata si stampilata;
- certificat constatator in original eliberat de Registrul Comertului;
- Certificatul trebuie sa fie emis cu maxim 30 zile inainte;
- hotararea administratorului/lor privind deschiderea contului si persoanele autorizate sa efectueze operatiuni pe contul de investitii (in original);
- copii dupa documentele de identitate ale persoanelor imputernicite sa efectueze operatiuni pe cont;
- informatii privind contul bancar: extras de cont bancar in original nu mai vechi de 30 de zile, semnat de banca emitenta (de la orice banca, in limba romana).

 

EXPEDIERE
5. Formularele tiparite, completate cu atentie, semnate si insotite de documentele de mai sus se se trimit prin posta la adresa : SSIF Intercapital Invest SA, Blvd Aviatorilor nr. 33, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti.

DESCHIDEREA CONTULUI
6. Contul tau ktrade nu se poate deschide decat daca documentatia solicitata este completata corect, semnata si transmisa catre noi. Daca pasii prezentati mai sus nu sunt respectati, nu vom putea deschide contul. In momentul in care toate documentele sunt primite si toate instructiunile sunt respectate, iti vom transmite prin posta un exemplar din contract semnat de catre noi. Contul de investitii va fi activat in momentul in care primim confirmarea de receptie de catre tine a contractului.
Ulterior activarii contului vei primi prin email instructiunile de stabilire a parolelor de acces la cont si de transmitere de ordine.

VIRAMENT BANI

7. Pentru a incepe tranzactiile trebuie sa virezi banii necesari investitiilor in actiuni. Banii pentru investitii vor fi virati intr-unul dintre conturile bancare ale Intercapital Invest, ce vor fi furnizate ulterior deschiderii contului de investitii. Banii pot fi virati numai in RON, si numai dupa primirea confirmarii deschiderii contului din partea noastra. Te rugam sa mentionezi pe ordinul de plata: "Alimentare cont client" si Codul Numeric Personal din buletin.

Important: Prima alimentare a contului de investitii se va efectua prin virament bancar, din contul bancar personal declarat in cererea de deschidere cont, in oricare dintre conturile bancare ale Intercapital Invest ce vor fi furnizate ulterior deschiderii contului de investitii.

Retragerile de disponibilitati banesti se vor efectua in contul bancar personal declarat in documentatia contului de investitii si pentru care ati depus un extras de cont bancar in original.

SUCCES!

8. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri la adresa ktrade@intercapital.ro. Iti uram succes in investitii !