Despre noi

Despre ktrade

Poti face mai multe cu banii tai. Astazi ai posibilitatea de a participa la cresterea si profiturile celor mai importante companii din Romania, cumparandu-le actiunile de la bursa. Investitiile in actiuni au adus castiguri importante celor care au investit cu grija si atentie, si care au folosit sisteme performante.

Ktrade.ro este platforma de tranzactionare online a Intercapital Invest. Prin ktrade ai acces in timp real la cumpararea si vanzarea de actiuni listate in Romania, poti vedea in timp real situatia portofoliului si a tranzactiilor tale, si esti conectat permanent la pulsul bursei de valori.

Sistemul ktrade este dezvoltat permanent pentru ca tu sa beneficiezi de toate oportunitatile oferite de piata. Investitia la bursa prin ktrade este simpla, rapida si eficienta, iar noi suntem alaturi de tine pentru a te ghida si ajuta.

Pe langa ktrade iti punem la dispozitie resurse avansate precum sistemul de analiza Intercapital Start, site-ul de educatie si informare financiara kmarket.ro, sau simulatorul bursier MarketMaker.

Pentru orice informatii sau intrebari suplimenare ne puteti contacta prin email la ktrade@intercapital.ro.

Despre Intercapital Invest

Intercapital Invest este una dintre cele mai mari companii de servicii de brokeraj din Romania. Oferim servicii de tranzactionare a actiunilor, obligatiunilor, derivatelor si altor instrumente financiare disponibile in Romania.

Intercapital Invest este prezenta pe piata de capital din anul 1995, fiind membru fondator al bursei de valori. Societatea a fost autorizata prin decizia CNVM/ASF nr. 113/22.08.1995 (autorizatie curenta 266/18.12.2015). Capitalul social este de 5.162.757 RON.

Sediul societatii este in Bucuresti, Blvd. Aviatorilor nr. 33, etaj 1, sector 1, telefon 021-2228731 / 021-2228744, www.intercapital.ro, ktrade@intercapital.ro.

Pentru informatii suplimentare despre companie va invitam sa ne vizitati la www.intercapital.ro. Site-ul include si informatiile cerute de legislatia in vigoare pentru a fi prezentate investitorilor. Documentul de prezentare al Intercapital Invest este disponibil aici.

Pentru a va putea alimenta contul Ktrade in vederea tranzactionarii, banii trebuie virati intr-unul dintre conturile bancare ale Intercapital Invest, ce vor fi furnizate ulterior deschiderii contului de investitii.
Va rugam sa mentionati pe ordinul de plata: "Alimentare cont client" si Codul Numeric Personal din buletin.