Ktrade Mobile si StocksRO

Cumpara actiuni prin telefonul mobil!

Intercapital Invest ofera sistemul Ktrade Mobile pentru tranzactionarea actiunilor prin telefonul mobil. Acum este mai simplu, mai rapid si mai eficient sa cumperi actiuni la bursa!

Intra pe http://mobile.ktrade.ro sau http://m.ktrade.ro cu un telefon mobil si vei avea acces in timp real la portofoliul si tranzactiile tale, la cotatii in timp real pe cinci nivele si la grafice pentru cei mai interesanti emitenti pentru tine. Utilizarea Ktrade Mobile nu necesita incarcarea unei aplicatii speciale pe telefonul tau mobil; sistemul se acceseaza din browserul telefonului.

Poti introduce ordine de vanzare si cumparare de actiuni prin telefon, iar executarea si confirmarea acestora se fac in timp real. In plus, pe telefon vei putea vizualiza si tranzactiile tale cu unitati de fond si instrumente derivate, la fel ca pe platforma ktrade completa.

Utilizarea sistemului ktrade mobile presupune existenta unui cont de investitii ktrade. Pentru deschiderea unui cont viziteaza www.ktrade.ro.

Nu rata oportunitatile care se pot ivi in orice moment - tranzactioneaza de pe telefonul tau mobil! Intra acum pe http://mobile.ktrade.ro.
Cotatii si grafice actiuni pe iPhone

Acum este mai comod si mai rapid sa iti urmaresti actiunile preferate. Intercapital Invest a lansat aplicatia StocksRO pe terminalele mobile iPhone ale Apple, pentru vizualizarea cotatiilor si graficelor actiunilor romanesti. Aplicatia este gratuita si reprezinta o premiera pentru Romania.

Pentru instalarea aplicatiei cautati stocksro in App Store pe iPhone. Aplicatia StocksRO poate fi instalata numai pe iPhone sau iPod Touch.

Cu StocksRO investitorii la bursa pot forma un portofoliu propriu de actiuni, obligatiuni, indici si instrumente derivate tranzactionate in Romania, pot urmari preturile acestora si pot trasa grafice ale evolutiilor istorice. StocksRO este disponibila in mod gratuit tuturor investitorilor cu preturi decalate cu 15 minute. Clientii Intercapital Invest se pot loga cu numele de utilizator din Intercapital Start pentru preturi in timp real.