Resurse pentru investitori

 • Pe langa sistemul Ktrade, Intercapital Invest ofera clientilor sai resurse aditionale importante pentru informare si analiza, ce pot fi accesate urmand linkurile scrise cu portocaliu mai jos:

 • Intercapital Start

  Oferim clientilor nostri unul dintre cele mai avansate sisteme de analiza financiara din Romania. In Intercapital Start aveti acces la indicatori, informatii si grafice despre actiuni, obligatiuni, contracte futures si options, oferte publice initiale, fonduri de investitii, indici bursiei si alte instrumente financiare. Sistemul este oferit tuturor clientilor ktrade !

 • Kmarket

  Pentru investitorii incepatori oferim Pagina Pietei de Capital din Romania - o resursa complexa de educare si informare financiara ce include ghiduri de investitii, articole si rapoarte de analiza. Prin kmarket oferim si servicii de consultanta gratuita despre piata de capital !

 • MarketMaker

  Pentru a testa diverse strategii de investitii sau pentru a va obisnui cu investitiile la bursa intr-un mediu simulat va oferim concursul bursier MarketMaker. Acesta este un sistem de tranzactionare virtuala, ce foloseste regulile tranzactionarii reale. De asemenea, pentru cei mai buni jucatori exista premii cat se poate de reale !

 • Intercapital.ro

  Site-ul www.intercapital.ro contine informatii complete despre Intercapital Invest, compania care opereaza sistemul ktrade. Pe site veti gasi si informatii despre toate serviciile noastre, actionari, echipa si rapoarte anuale de activitate.

 • Puls Capital

  Pentru a va tine la curent cu cele mai noi evolutii, tendinte si evenimente despre piata de capital va punem la dispozitie newsletterul Puls Capital, transmis in saptamanal prin email. Abonarea este simpla si gratuita !

 • StocksRO

  Preturi si grafice pentru actiuni romanesti pe iPhone, prin StocksRO, prima aplicatie bursiera romaneasca. Aplicatia este disponibila gratuit pentru public cu preturi intarziate, dar clientii Ktrade se pot loga cu userul Intercapital Start pentru preturi in timp real. Pentru informatii suplimentare despre aplicatie apasati aici. StocksRO este disponibila si in versiune speciala pentru Facebook - detalii aici.

 • Ghid Animat de Investitii

  Pentru explicarea pe scurt a mecanismelor bursei si ale pietei de capital, te invitam sa vizionezi si ghidul nostru animat despre investitii, disponibil pe canalul Intercapitalinvest pe Youtube.