Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.ktrade.ro presupune citirea si acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatorul fisier: termeni.pdf.

Politica de confidentialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli


Intercapital Invest. poate detine informatii despre Dvs, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele Dvs, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. Informatiile despre utilizatorii serviciului nostru pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Intercapital Invest., cum ar fi:
1.1 procesarea ordinelor sau cererilor tale;
1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre Dvs;
1.3 facturare;
1.4 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor ;
1.5 contactarea Dvs (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Intercapital Invest. sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, in cazul in care v-ati exprimat o dorinta expresa in acest sens.

2. Toate informatiile pe care le-ati furnizat la deschiderea contului online sunt strict confidentiale si nu vor fi divulgate nici unei terte parti.
2.1 Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi unor terte parti anumite informatii de ansamblu(statistice) referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare.